2-7 arbetsdagar

Love in My Dreams

2650 kr
Antal: 
Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 100 x 70 cm
  Upplaga: 100 numrerade och signerade exemplar
  Kategori: Grafiska blad
  Teknik: Pigment print
  Tillverkad på: Åldersbeständigt syrafritt papper
 • Produktbeskrivning
 • Susanne Åkeson Rosencrantz om "Love in My Dreams":
  "Målningen Love in My Dreams är någonting annorlunda, på ett bra sätt säger konstnären Susanne Åkeson Rosencrantz. Den sticker ut lite och går sin egen väg, skulle man kunna säga. Det är som ett nytt sätt att måla, även om jag älskar mina kärlekspar i färgsprakande färger men ibland är det skönt med ett avsteg för att sen komma tillbaka, eller vem vet: hitta en ny väg? Det är det som är så befriande med att skapa. Det är jag som sätter gränserna och bestämmer överk mitt eget skapande. I min konst känner jag alltid frihet. Jag är så nöjd med den".
  Pigment print i begränsad upplaga;
  Konstnären Susanne Åkeson Rosencrantz målar alltid i akryl, med penslar händer och knivar och skapar konst som gör succé efter succé med sin intensitet. Åkeson Rosencrantz har flera motiv hos NOA Gallery, däribland Love in My Dreams; som går i samma färgskala. Det här är ett pigment print, tryckt på syrafritt åldersbeständigt fine art papper i 100 procent bomull. Upplagan är begränsad till 100 numrerade och signerade exemplar. Storleken är 100 x 70 centimeter. ;
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

SE MIG
2-7 arbetsdagar
2700 kr
Swing
2-7 arbetsdagar
3300 kr
Me Myself And You
Original
2-7 arbetsdagar
11000 kr
I See You
2-7 arbetsdagar
2250 kr

Andra köpte även

Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska