2-7 arbetsdagar

La Jetée

Etablerade konstnärer
650 kr
 
Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 70 x 100 cm
  Kategori: Print
  Teknik: Tryck
 • Produktbeskrivning
 • ”La Jetée av Knut Larsson
  Knut Larsson är en svensk serieskapare, illustratör och konstnär. Hans skapande tar sig uttryck i surrealism, drömmar och bisarra handlingar, ofta med en detaljrikedom som skapar nyfikenhet. Hans arbete har kunnat ses i böcker, reklam och filmer. Konstverket La Jetée som säljs hos oss på NOA Gallery är ett av flera verk i en serie filmaffischer, en mycket uppskattad konstform som väcker nyfikenhet och spinner vidare på film som konstform.
  Konstverket La Jetée är skapad av Knut Larsson, formgiven av Jens Andersson, som affisch till filmen med samma namn, regissisterad av Chris Marker, 1962.
  Filmaffisch från La Jetée
  Detta är en filmaffisch som säljs på NOA Gallery i samarbete med Timeless. Affischerna är i måttet 70 x 100 cm. • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Andra köpte även

Loverboj, röd
2-7 arbetsdagar
fr. 3000 kr
Poker
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Förlist
2-7 arbetsdagar
fr. 1900 kr
Endast 9st kvar
Oh my garden
2-7 arbetsdagar
800 kr
Logga in
Välj land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland