2-7 arbetsdagar

Kvällsljus II

Etablerade konstnärer
2900 kr
Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 61 x 47 cm
  Storlek inramad (B, h, d): 72 x 56 cm
  Upplaga: 100 numrerade och signerade exemplar
  Kategori: Grafiska blad
  Teknik: Pigment print
  Tillverkad på: Edition Etching Rag 310 gr
 • Produktbeskrivning
 • Kvällsljus II:
  Jonas Lundh skapar abstrakt konst med figurativa inslag och använder sig av såväl händerna som kartongbitar och trasor när han målar. Han lägger även stor vikt vid att betraktaren ska tolka hans målningar fritt utifrån färger och motiv, eftersom storheten ligger i att bilden växer för varje ny tolkning den får.
  Grafiskt blad i begränsad upplaga
  Jonas Lundh är förutom konstnär även jazzmusiker och ser de båda uttrycksformerna som sammanlänkade. Han målar abstrakta motiv i akryl som kännetecknas av tomma ytor med inslag av mystik. Kvällsljus II är ett grafiskt blad som finns att köpa på Noagallery.se. Motivet är tryckt på Edition Etching Rag 310g gram, i en upplaga om 100 numrerade och signerade exemplar. Storleken är 61 x 47 centimeter utan ram respektive 72 x 56 centimeter med ram.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Bowl of Dreams II
2-7 arbetsdagar
fr. 2900 kr
Bowl of Dreams I
2-7 arbetsdagar
fr. 2900 kr
Bowl of Dreams III
2-7 arbetsdagar
fr. 2900 kr
Vägen hem
2-7 arbetsdagar
fr. 2900 kr

Andra köpte även

Abborre
2-7 arbetsdagar
2850 kr
Loverboj, röd
2-7 arbetsdagar
fr. 3000 kr
Bagaren
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Logga in
Välj land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland