2-7 arbetsdagar

John Lennon Tribute Collection

Bästsäljande konstnärerEtablerade konstnärer
34900 kr

Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 30 cm
  Upplaga: 299 numrerade exemplar
  Kategori: Skulptur
  Teknik: Polyresin
 • Produktbeskrivning
 • Skulpturerna i samlingen är alla 30 cm och erhålls med samma nummer på de tre olika tolkningarna. Skulpturerna i samlingsboxarna är numrerade mellan 10 och 49 och den totala upplagan är på 299 exemplar. Skulpturerna levereras med ett exklusivt certifikat och ligger i fina presentboxar.
  John Lennon Tribute Collection
  Den berömda skulpturen med den knutna revolvern gjordes ursprungligen av den svenska konstnären Carl Fredrik Reuterswärd. Skulpturen var en hyllning till John Lennons kamp för fred. Rättigheterna till skulpturen överläts så småningom till organisationen Non-Violence Project Foundation. Organisationen verkar för att minska våldet i världen och utbildar bland annat barn i icke-våldsagerande, allt överskott av försäljningen går till Non-Violence och deras arbete med att utbilda unga att hantera konflikter utan våld.
  De nära vännerna Paul Mc Cartney och Ringo Starr skapande tillsammans med Johns hustru Yoko Ono egna tolkningar av skulpturen för att stötta arbetet med att ta ställning mot våldet.
  John Lennon Tribute Collection är en samling av de tre vännernas tolkningar som säljs som en Collectors box, alla tre skulpturer med samma nummer och med ett exklusivt certifikat. Music for Peace av Paul Mc Cartney, Drums for Peace av Ringo Starr och Imagine av Yoko Ono.
  Skulptur i begränsad upplaga

  Skulpturerna i samlingen är alla 30 cm och erhålls med samma nummer på de tre olika tolkningarna. Skulpturerna i samlingsboxarna är numrerade mellan 10 och 49 och den totala upplagan är på 299 exemplar. Skulpturerna levereras med ett exklusivt certifikat och ligger i fina presentboxar.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Andra köpte även

Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska