2-7 arbetsdagar

John Lennon Tribute Collection

Bästsäljande konstnärerEtablerade konstnärer
43995 kr

Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 30 cm
  Upplaga: 299 numrerade exemplar
  Kategori: Skulptur
  Teknik: Polyresin
 • Produktbeskrivning
 • Skulpturerna i samlingen är alla 30 cm och erhålls med samma nummer på de tre olika tolkningarna. Skulpturerna i samlingsboxarna är numrerade mellan 10 och 49 och den totala upplagan är på 299 exemplar. Skulpturerna levereras med ett exklusivt certifikat och ligger i fina presentboxar.
  John Lennon Tribute Collection
  Den berömda skulpturen med den knutna revolvern gjordes ursprungligen av den svenska konstnären Carl Fredrik Reuterswärd. Skulpturen var en hyllning till John Lennons kamp för fred. Rättigheterna till skulpturen överläts så småningom till organisationen Non-Violence Project Foundation. Organisationen verkar för att minska våldet i världen och utbildar bland annat barn i icke-våldsagerande, allt överskott av försäljningen går till Non-Violence och deras arbete med att utbilda unga att hantera konflikter utan våld.
  De nära vännerna Paul Mc Cartney och Ringo Starr skapande tillsammans med Johns hustru Yoko Ono egna tolkningar av skulpturen för att stötta arbetet med att ta ställning mot våldet.
  John Lennon Tribute Collection är en samling av de tre vännernas tolkningar som säljs som en Collectors box, alla tre skulpturer med samma nummer och med ett exklusivt certifikat. Music for Peace av Paul Mc Cartney, Drums for Peace av Ringo Starr och Imagine av Yoko Ono.
  Skulptur i begränsad upplaga

  Skulpturerna i samlingen är alla 30 cm och erhålls med samma nummer på de tre olika tolkningarna. Skulpturerna i samlingsboxarna är numrerade mellan 10 och 49 och den totala upplagan är på 299 exemplar. Skulpturerna levereras med ett exklusivt certifikat och ligger i fina presentboxar.
 • FAQ
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Andra köpte även

Stina och morfar
2-7 arbetsdagar
Kampanj
fr. 1615 kr fr. 1900 kr
Lilla huset på söder
2-7 arbetsdagar
fr. 2600 kr
I väntan på napp
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Oh my garden
2-7 arbetsdagar
Kampanj
680 kr 800 kr
Logga in
Välj land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland