Original
Såld

Hubbabubba

Etablerade konstnärer
45000 kr

Antal:

Såld - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 116 cm x 87 cm
  Kategori: Original
  Teknik: Akryl
  Tillverkad på: Bomullsduk
 • Produktbeskrivning
 • Hubbabubba:

  Catrine Näsmark målar gärna nakna kroppar och har en bakgrund med klassisk krokimåleri från konstskolan. Hon leker gärna med inslag av pixlar, något hon hela tiden utvecklar.
  – Jag kan inte sluta tänka på att vi alla är nakna under kläderna och det är spännande att leka med det undermedvetna och vackra berättar Catrine.
  Utvalda originalkonstverk
  Utvalda originalmålningar av Catrine Näsmark finns på noagallery.se. Målningen Hubbabubba är skapad i mixed media med akrylfärg och inslag av collageteknik som ger intryck av stora pixlar och motivet är målat på en duk som är 116 X 87 centimeter. Målningen finns bara i ett enda exemplar.


 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Mc Klubben Vitsippan
2-7 arbetsdagar
fr. 3300 kr
Endast 9st kvar
Det är kurvan man vill åt
2-7 arbetsdagar
fr. 3300 kr
Endast 7st kvar
Honey angels
2-7 arbetsdagar
fr. 3300 kr
Endast 8st kvar

Andra köpte även

Metropolis
2-7 arbetsdagar
650 kr
Oh my garden
2-7 arbetsdagar
800 kr
Frank Zappa
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Bob Dylan
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska