Original
Såld

Hötorget

Bästsäljande konstnärerEtablerade konstnärer
16000 kr

Antal:

Såld - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 50 cm x 60 cm
  Kategori: Original
  Teknik: Lacollage
  Tillverkad på: Bomullsduk
 • Produktbeskrivning
 • Hötorget" av Maria Larkman
  Konstverket Hötorget handlar om kärlek, passion, lust och det vackra i livet. Inspirerad av filmer, musik och teater skapar Maria Larkman drömliknande konstverk. Lager på lager skapar hon djup i konsten där du ibland kan hitta hemliga meddelanden. Maria är uppvuxen i Stockholm, med den pulserande stadskänslan.
  - Med konstverket Hötorget drömmer vi oss tillbaka till en ljummen vårkväll med skir grönska mitt i centrala Stockholm berättar Maria Larkman. - Det stora kastanjeträdet mitt på Hötorget bredvid Kungsgatan har precis börjat att blomma. - Man förnimmer värme, sommar och en stad som sakta öppnar upp efter lång vintervila avslutar Maria.
  Från inspirerande caféer och uteserveringar till lugnet i Humlegården och längs Djurgårdsbrunnskanalen. Konstverket Hötorget symboliserar ett av flera viktiga landmärken för Maria i Stockholm, ett pampigt konstverk som förgyller hemmet.
  Unikt original av Maria Larkman
  Hötorget är ett unikt original som säljs på Noagallery.se. Storleken på konstverket är 50 x 60 centimeter.

 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Victory
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
And she loved her shoes
2-7 arbetsdagar
fr. 1700 kr
Hundkoja i Lissabon
2-7 arbetsdagar
fr. 3200 kr
Everyday a new adventure
2-7 arbetsdagar
fr. 1700 kr

Andra köpte även

Vildhjärta
2-7 arbetsdagar
fr. 3000 kr
I huvudet på Rocky
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
Freeedooom
2-7 arbetsdagar
Kampanj
520 kr 650 kr
Oh my garden
2-7 arbetsdagar
Kampanj
640 kr 800 kr
Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska