Original
Såld

Higher vibrations

Etablerade konstnärer
30000 kr

Antal:

Såld - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 100 x 140 cm
  Kategori: Original
  Teknik: Akryl
  Tillverkad på: Linneduk uppspänd på kilram
 • Produktbeskrivning
 • Higher vibrations av Simona Florea:
  Simona Florea om Higher vibrations- I skapandet av konstverket Higher Vibrations har jag hämtat inspiration av viskningar inifrån att öppna upp för högre vibrationer. - Att välja att gå mot glädje och frihet och lämna tyngden av det negativa. - Denna typ av förändring är ett val och till vårt förfogande att uppnå genom att bli medveten om vad vi håller inom och omger oss med, genom att fråga oss själva- Vad vill jag uppleva dagligen?
  Unikt original i akryl
  Simona Florea målar i akryl och hämtar inspiration ur vardagen. Hennes konst berättar om livet i stort, såväl som särskilda reflektioner, erfarenheter och intryck.
  Higher vibrations är ett originalverk och finns bara i ett enda exemplar som säljs på Noagallery.se. Storleken på originalmålningen är 100 x 140 centimeter.

 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

MALALA YOUSUFZAI

Nyhet

2-7 arbetsdagar
4000 kr
THAT’S RIGHT-IT’S BETTER THAN YOURS

Nyhet

Original
2-7 arbetsdagar
28000 kr
Endast 1st kvar
Pride
Original
2-7 arbetsdagar
23000 kr
Endast 1st kvar
Heavens within
Original
2-7 arbetsdagar
4500 kr
Endast 1st kvar

Andra köpte även

Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska