Original
Såld

Hibiscus

Bästsäljande konstnärerEtablerade konstnärer
8000 kr

Antal:

Såld - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 54 cm x 65 cm
  Kategori: Original
  Teknik: Akryl
  Tillverkad på: Bomullsduk
 • Produktbeskrivning
 • Hibiscus:
  - Hibiscus är ett måleri som följde med mig en hel sommar och nu en bit in på hösten berättar konstnären Anna Handell. - Den är målad i min trädgård och motivet stod alltid framme på sitt staffli i skydd och då och då tillkom det något blad med sina många bladnerver och någon gång landade flera stycken fåglar på en och samma dag. -Det här är ett följsamt, harmoniskt, nyfiket och luststyrt måleri från mig. - Helt i avsaknad av prestation eller andra krav om tid eller annan avsikt. - Våren och knopparna är där, sommarens fulla blom och höstens fröstänglar avslutar Anna.
  Original i akryl
  Konstnären Anna Handells känsla inför naturen är den röda tråden i hennes konst. Hon har skapat flera motiv för Noagallery.se. Motivet Hibiscus är ett måleri i akryl med inslag av collage i akvarell och tusch på silkespapper och andra pappersmaterial. Måttet på verket är 54 x 65 cm.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Hagtorn
2-7 arbetsdagar
fr. 2700 kr
Kvitterfåglar
2-7 arbetsdagar
850 kr
Bird Chatter
2-7 arbetsdagar
fr. 2700 kr
Endast 6st kvar
Fröodling, En fin söndag
2-7 arbetsdagar
fr. 2400 kr

Andra köpte även

Metropolis
2-7 arbetsdagar
650 kr
Oh my garden
2-7 arbetsdagar
800 kr
Frank Zappa
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Bob Dylan
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska