Original
Såld

Hear no Evil, Speak no Evil, See no Evil

Bästsäljande konstnärerEtablerade konstnärer
30000 kr

Antal:

Såld - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 90 cm x 159 cm
  Kategori: Original
  Teknik: Olja
  Tillverkad på: Italiensk linneduk
 • Produktbeskrivning
 • ” Hear no Evil, Speak no Evil, See no Evil” av Christin Björk;
  – Hear no Evil, Speak no Evil, See no Evil är en parafras dvs en konstnärlig och personlig tolkning av ett annat verk. Och detta verk känner nog de flesta till och som i originalet handlar om tre apor som håller för öron, mun och ögon. – Ursprungligen är det ett japanskt verk som bygger på en buddistiskt tanke, genom att inte höra, prata och se ondska så kommer du heller inte sprida detta själv säger Christin.
  Den västerländska tolkningen har dock fått en annan tvist, där det kan handla om att blunda för orättvisor. Men det är den traditionella som jag tilltalas av och personligen tror är väldigt sann. – Och i min tolkning har jag lagt till humor, men vad andra tolkar in är nog lika vitt skilt som i originalverket.
  Unikt original i olja
  Christins konstverk är en visualisering av hennes inre tankar och sinnesstämningar som yttre erfarenheter och livet i sig ger henne.- I tankarna formas detta till motiv där djur ofta, likt en fabel, är med och levandegör min inställning till någon/något eller hur jag upplever en specifik situation säger Christin.
  - Trots att jag målar föreställande motiv, om än med en surrealistisk ton, är det realistiska sekundärt, istället är det en känsla jag vill åt. En känsla som förklarar, lär mig och låter mig se och plocka fram humorn i en upplevelse, oavsett känslans ursprung säger Christin.
  Queen of Change är ett unikt original skapad i olja på italiensk linneduk, konstverket mäter 95 x 100 cm.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Everything is ok
2-7 arbetsdagar
650 kr
Amor
2-7 arbetsdagar
fr. 2900 kr
Good girl
Original
2-7 arbetsdagar
16000 kr
Endast 1st kvar
I´m not tired
2-7 arbetsdagar
650 kr

Andra köpte även

Abborre
2-7 arbetsdagar
2850 kr
Loverboj, röd
2-7 arbetsdagar
fr. 3000 kr
Bagaren
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Logga in
Välj land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland