Slutsåld

Gatuliv

Etablerade konstnärer
8500 kr

Antal:

Slutsåld - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 58 cm x 65 cm
  Tillverkad på: Arches akvarellpapper 600 gram
 • Produktbeskrivning

 • Gunnel Moheim om "Gatuliv":

  "Jag arbetar ofta med rumslighet. Så fort man stoppar in en figur, eller flera, i bilden så skapar men en interaktion, något som sätter igång fantasin hos betraktaren. Jag arbetar mycket med känslan i bilden, att skapa värme och dramatik med ljus och färg".

  Originalmålning i akvarell – endast ett exemplar

  Konstnären Gunnel Moheim målar akvareller i varma färger och har skapat fem unika originalmålningar för NOA gallery, bland andra "Gatuliv", "Nattliv 1" och "Nattliv 2". Originalen finns endast i ett exemplar vardera, på Arches akvarellpapper 600 gram, med tillhörande vit ram. Storleken är 58 x 65 cm.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Summer in the City
2-7 arbetsdagar
fr. 3100 kr
9,48 pm
2-7 arbetsdagar
fr. 2400 kr

Andra köpte även

Abborre
2-7 arbetsdagar
2850 kr
Bagaren
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Lemontree

Nyhet

2-7 arbetsdagar
800 kr
Logga in
Välj land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland