2-7 arbetsdagar

Gå och se

Unga talanger
650 kr

Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 70 x 100 cm
  Kategori: Print
  Teknik: Tryck
 • Produktbeskrivning
 • ”Gå och se" av Daniella Sjöstrand
  Daniella Sjöstrand är en självlärd konstnär som också arbetar som illustratör. Hennes kreativa konstnärskap leker i gränslandet mellan digital och traditionell konst. Ett mål med hennes skapande är att göra den som upplever hennes konst osäker på huruvida den skapats digitalt eller traditionellt. Hon älskar också att vrida lite på det mänskliga och verkliga i sina mer surrealistiska motiv.
  Konstverket Gå och se som säljs hos oss på NOA Gallery är ett av flera verk i en serie filmaffischer, en mycket uppskattad form av konst som väcker nyfikenhet och spinner vidare på film som konstform. Konstverket Gå och se är skapat av Daniella Sjöstrand som affisch till filmen med samma namn, regissisterad av Elem Klimov, 1985.
  Filmaffisch från Gå och se
  Detta är en filmaffisch som säljs på NOA Gallery i samarbete med Timeless. Affischerna är i måttet 70 x 100 cm.


 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

The Door
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
Sugarfree
2-7 arbetsdagar
fr. 2700 kr
Light
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
Survivor
2-7 arbetsdagar
fr. 2700 kr

Andra köpte även

Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska