Original
Såld

Floral escape

Etablerade konstnärer
19500 kr

Antal:

Såld - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 100 cm x 100 cm x 3 cm
  Kategori: Original
  Teknik: Olja
  Tillverkad på: Bomullsduk
 • Produktbeskrivning
 • Floral escape:
  När Malin Östlund skapar sin konst är det ofta kvinnor som är i fokus, men mycket av inspirationen kommer också från naturen och växtriket. Hon målar ofta i en karaktäristisk färgskala som är mättad och påminner om renässanskonstnärernas blomstermålningar.
  Naturen som läkande kraft och som en källa för kreativitet är ett tydligt tema i Malin Östlunds konst där kvinnorna ofta rör sig i ett blomstrande landskap med ett uttryck av lugn och harmoni.
  Originalmålning i olja
  Malin Östlunds målningar skapas främst med oljefärg på duk och processas fram i många lager. Den här tavlan på Noagallery.se är ett originalverk i olja och finns bara i ett exemplar, motivet är inramat med en tunn vit list och måtten på tavlan är 100 x 100 x 3 cm där även kanterna är målade.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

New Bloom
2-7 arbetsdagar
fr. 2900 kr
Walk home
2-7 arbetsdagar
fr. 1950 kr
Endast 6st kvar
Unravel
2-7 arbetsdagar
fr. 2900 kr
Beautiful mess
2-7 arbetsdagar
fr. 2900 kr

Andra köpte även

Loverboj, röd
2-7 arbetsdagar
fr. 3000 kr
Poker
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Förlist
2-7 arbetsdagar
fr. 1900 kr
Endast 9st kvar
Oh my garden
2-7 arbetsdagar
800 kr
Logga in
Välj land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland