Original
2-7 arbetsdagar

Fame (original)

Endast 1st kvar
35000 kr

Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 120 cm x 120 cm
  Tillverkad: 2017
  Kategori: Original
  Teknik: Akryl , Olja
  Tillverkad på: Duk
 • Produktbeskrivning
 • Fame (original):
  – Inspirationen till den här målningen såväl som titeln på verket, har sitt ursprung i musikalfilmen och dramaserien (från tidigt 80-tal) med samma namn. Mina udda fantasifigurer, är ett återkommande och signifikant motiv bland mina verk, och här försökte jag med min sammansättning av de fånga det allra första introt till Fame (som visas i början av varje avsnitt av serien) där läraren förklarar betydelsen av berömmelse för eleverna, och vad som också krävs för att få berömmelse.
  Unikt original i akryl och olja – endast ett exemplar
  Tony Nilsson skissar febrilt på nya verk; något han har gjort så länge han kan minnas. För honom är skissandet improvisatoriskt och vad som än fyller de otaliga skissblocken, fångas upp och sparas. En del skisser når ända fram till färdiga verk direkt, medan andra lämnas för stunden och återupptas längre fram. Till skillnad från många andra konstnärer känner han sig inte bekväm med att placeras i ett fack, utan vill hellre vara fri att (fortsätta) skapa på sitt eget sätt. Fame (original) är ett originalverk och finns bara i ett enda exemplar som säljs på Noagallery.se. Storleken på originalmålningen är 120 x 120 centimeter.

  Alla som köper ett original av Tony Nilsson får som gåva hela Tonys frimärksserie som innehåller Dalaphant, Lovers, Raven och The Fox (värde 3.960 kr), alla finns att beskåda bland Tony Nilssons konstverk.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Invigorating Hydra
Original
2-7 arbetsdagar
58000 kr
Regina Pippi
2-7 arbetsdagar
990 kr
She came from Madrid, just a crazy kid
Original
2-7 arbetsdagar
28000 kr
Endast 1st kvar
The Ugly Duckling
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr

Andra köpte även

Abborre
2-7 arbetsdagar
2850 kr
Loverboj, röd
2-7 arbetsdagar
fr. 3000 kr
Bagaren
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Logga in
Välj land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland