Original
Såld

Embrace who you are

Etablerade konstnärer
12500 kr

Antal:

Såld - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 120 cm x 80 cm
  Kategori: Original
  Teknik: Mix Media
  Tillverkad på: Canvas
 • Produktbeskrivning
 • Embrace who you are:
  Jennys motiv växer fram medan hon målar. Hon arbetar mycket utifrån känslor och hon ser ögon och uttryck i färgen som hon försöker följa och förstärka. Att hitta sitt flow och följa intuition och känsla är viktigt för Jenny både i hennes måleri men också i andra sammanhang. Tavlan är en hyllning till kvinnans inre kraft och en uppmaning att hitta sin egen väg och att acceptera och tycka om sig själv.
  Originalmålning i mixed media
  Jenny Grants arbetar med mixed media, där olika material blandas. Hon börjar sina verk med collage av papper, foton och tyg. Sedan målar hon på dessa bakgrunder. Verken är uppbyggda i många lager som ger ett djup och mycket detaljer i bilden. Motivet Embrace who you are är en originalmålning som bara finns att köpa i ett exemplar på Noagallery.se och måtten är 120 x 80 cm. Tavlan är målad på spänd canvas och färdig att hänga upp.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Lets Connect
Original
2-7 arbetsdagar
11500 kr
Endast 1st kvar
Because of love
2-7 arbetsdagar
fr. 2300 kr
Connect Again
Original
2-7 arbetsdagar
11500 kr
Endast 1st kvar
Gratitude
Original
2-7 arbetsdagar
13500 kr
Endast 1st kvar

Andra köpte även

Rocky på sofflocket
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
Bob Dylan
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Oh my garden
2-7 arbetsdagar
800 kr
Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska