Original
Såld

Elephants

Etablerade konstnärer
4900 kr
Antal: 
Såld - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 30 cm x 40 cm
  Kategori: Original
  Teknik: Akryl
  Tillverkad på: Linneduk
 • Produktbeskrivning
 • ”Elephants” av Karin Holmström
  – Elefanten är en känslosam varelse som kan lära oss mycket om livet om vi lyssnar och lär. -Att ha förmåga att känna in, stanna upp, det hjälper oss läka, välja rätt väg fram berättar konstnären Karin Holmström om konstverket Elephants.
  Unikt original av Karin Holmström
  Karin kallar sin stil för figurativt abstrakt – motiven skiftar, det är snarare färgerna, impulserna, den direkta känslan och kraften som kännetecknar hennes tavlor. Hon målar främst i akryl, i många lager och skulpterar fram sina motiv som ska ge en både harmonisk och kraftfull känsla till betraktaren.
  Hon arbetar också med flera välgörenhetsprojekt och är bland annat fadder för elefanter. Elephants är ett original i akryl och finns bara i ett enda exemplar som säljs på Noagallery.se. Storleken på originalmålningen är 30 x 40 cm.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Guardian Angel
2-7 arbetsdagar
fr. 2900 kr
Stockholms själar
2-7 arbetsdagar
fr. 4500 kr
Fearless flow
2-7 arbetsdagar
fr. 2900 kr
Nobelfesten
2-7 arbetsdagar
fr. 2900 kr

Andra köpte även

Djurgården

Nyhet

2-7 arbetsdagar
3400 kr
I väntan på napp

Nyhet

2-7 arbetsdagar
3400 kr
Nisses vänner

Nyhet

2-7 arbetsdagar
3400 kr
Oh my garden
2-7 arbetsdagar
800 kr
Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska