Original
Såld

Dreams

20000 kr

Antal:

Såld - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 160 cm x 105 cm
  Kategori: Original
  Teknik: Akryl
  Tillverkad på: Bomullsduk
 • Produktbeskrivning
 • Klive om "Dreams":
  " Jag skapar målningar med mitt konstnärliga språk från graffitin. Ett spår är mixen mellan foto och målning. Jag vill ta in den magiska känslan som uppstår när man är ute och målar graffiti, det mystiska. När man är ute på en otillgänglig plats för att måla ser man stan på ett helt annat sätt. Den känslan försöker jag återskapa när jag fotograferar och sen förhöjer jag den med att måla. Jag fotograferar utomhus och sen bearbetar jag bilderna på olika sätt innan jag trycker dem på duk och målar i olika lager. Jag fotar oftast med min mobil när jag är ute, det kan vara saker jag ser helt spontant. Jag är tränad i att se det fina i en bakgata eller en tågräls, jag kan se linjerna och det farliga, spännande. Ibland hakar jag på någon som ska ut och måla och fotograferar den processen. När jag fångat ögonblicket och fått upp det på duk bestämmer jag vad det är jag vill lyfta och förhöja med sprejfärgen."

  I ”Dreams” skapar tagen Klive skapar ett mönster i bilden som får ett djup av tågets parallella linjer. ”Här har jag jobbat mycket med färgerna, alla som sett ett gammalt pendeltåg vet att dörrarna har en starkt koboltblå färg”


  Original med foto, spray och akryl
  Målningen är en originalmålning gjord på bomullsduk gjord med akrylfärg, spray och fotografi.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Frihet (Grafiskt blad)
2-7 arbetsdagar
fr. 3800 kr
Dreams (Grafiskt blad)
2-7 arbetsdagar
fr. 4000 kr
Redlips (Grafiskt blad)
2-7 arbetsdagar
fr. 3800 kr
Frihet
Original
2-7 arbetsdagar
16000 kr
Endast 1st kvar

Andra köpte även

Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska