Original
Såld

Dreamer

Bästsäljande konstnärerEtablerade konstnärer
24000 kr

Antal:

Såld - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 60 cm x 60 cm
  Kategori: Original
  Teknik: Akryl
  Tillverkad på: Bomullsduk uppspänd på kilram
 • Produktbeskrivning
 • ”Dreamer" av Veronika Eriksson:
  Om konstverket Dreamer berättar Veronika: - Hjärtat är livets symbol - kärleken och omtanken till varandra. - Dreamer handlar om att följa sina drömmar, att kasta sig ut i det okända även om det kanske känns lite läskigt. Att våga prova på nya saker i livet, att växa och utvecklas som människa av de utmaningar man tar sig an. - Packa ryggsäcken, ta en härlig tur ut på fjället fastän du är höjdrädd. - Dröm, följ ditt hjärta och tro på dig själv!
  Konstnären Veronika Erikssons passion för färg och form tar sig primärt uttryck i konsten men hon intresserar sig också för inredning vilken blir den röda tråden i Veronikas kreativa arbete. Hon hämtar ofta inspiration från musik och filmupplevelser men också från årstiderna och berättelser från hennes egna personliga möten.
  "Dreamer" Unikt original i akryl
  Dreamer är ett original i akryl på bomullsduk. Verket mäter 60 cm x 60 cm och levereras uppspänd på kilram och med ett äkthetscertifikat.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Burlesque
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
Feel the calmness of valley
Original
2-7 arbetsdagar
38000 kr
Endast 1st kvar
Sailing
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
Captured by the sun
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr

Andra köpte även

Bowl of Dreams III
2-7 arbetsdagar
fr. 2900 kr
I väntan på napp
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska