Slutsåld

De höga Mårbackorna

Bästsäljande konstnärerEtablerade konstnärer
2700 kr
Antal:

Slutsåld - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 26 cm x 35 cm
  Storlek inramad (B, h, d): 31 cm x 40 cm
  Upplaga: 90 numrerade och signerade exemplar
  Kategori: Grafiska blad
  Teknik: Pigment print
  Tillverkad på: Hahnemühle German Etching 310 g
 • Produktbeskrivning
 • De höga Mårbackorna:
  Lena Andersson är en erkänd författare och illustratör bakom ett flertal konstnärliga och nyskapande barnböcker. I många av dem har hon både skrivit och illustrerat själv, vilket hon gör med fingertoppskänsla och bravur. Hennes bilder är nämligen inte bara sagolikt vackra utan även utsökt detaljerade, i mjuk akvarellteknik.
  Grafiskt blad i begränsad upplaga
  Lena Andersson började sin tecknarbana redan som ung och utbildade sig vid Konstfack, efter uppmuntran av sin teckningslärare, för att senare i karriären avancera från rollen som illustratör till art director. Idag är hon en av Sveriges mest omtyckta barnboksillustratörer, främst känd för sina ljuvliga böcker om Maja och dess vackra illustrationer. De höga Mårbackorna är ett grafiskt blad, så kallat pigment print och säljs på Noagallery.se i en begränsad upplaga. Storleken på motivet är 26 x 35 centimeter utan ram, respektive 31 x 40 centimeter med.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Linnea under eken
2-7 arbetsdagar
Kampanj
fr. 2465 kr fr. 2900 kr
Rosor från Tola
2-7 arbetsdagar
fr. 2700 kr
Kottens födelsedag
2-7 arbetsdagar
fr. 2700 kr
Stina och morfar
2-7 arbetsdagar
Kampanj
fr. 1615 kr fr. 1900 kr

Andra köpte även

Rocky på sofflocket
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
Bob Dylan
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Oh my garden
2-7 arbetsdagar
800 kr
Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska