2-7 arbetsdagar

Changing (giclée)

Bästsäljande konstnärerEtablerade konstnärer
2500 kr
Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 50 x 70 cm
  Storlek inramad (B, h, d): 83 cm x 60 cm
  Upplaga: 300 numrerade och signerade exemplar
  Kategori: Grafiska blad
  Teknik: Pigment print
 • Produktbeskrivning
 • Marie Plosjö om "Changing":
  "Med motivet 'Changing' vill jag förmedla att det bara är du som bestämmer överk din kropp och dina livsval, ingen annan. Jag älskar att måla kvinnor och strävar alltid efter att förmedla vår styrka och frihet. Den nakna kvinnokroppen är vacker och människan ska vara fri att göra som hon vill, både med sin kropp och med sitt liv. Vingar är en tydlig symbol för frihet, och för mig symboliserar just vingarna i motivet den friheten jag pratar om".

  Unik akrylmålning i begränsad upplaga
  Konstnären Marie Plosjö är känd för sin färgstarka och sensuella konst, där intensiva kulörer möter avklädda kvinnokroppar. Hon tror på tankens kraft och de flesta av hennes verk bär därför med sig ett budskap som Marie håller varmt om hjärtat. Plosjö har skapat flera motiv för NOA Gallery däribland "Changing" och "Free Your Soul". Detta verk är ett pigment print, tryckt på fine art papper. Upplagan är begränsad till 300 numrerade och signerade exemplar, men motivet "Changing" finns även som halvoriginal här.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Beskyddaren
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
Blossom
Original
2-7 arbetsdagar
25000 kr
Circle of Life
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
79 au
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr

Andra köpte även

Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska