2-7 arbetsdagar

Bourgogne moments

Etablerade konstnärer
2900 kr
Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 50 cm x 50 cm
  Storlek inramad (B, h, d): 60 cm x 60 cm
  Upplaga: 50 numrerade och signerade exemplar
  Kategori: Grafiska blad
  Teknik: Pigment print
  Tillverkad på: Hahnemühle Photo Rag 308 gr 100% bomull
 • Produktbeskrivning
 • Bourgogne moment:
  Malin Östlunds vackra konst har ett helt eget uttryck och kännetecknas ofta av kvinnor eller blomstrande ängar. Konstnären hämtar inspiration från livet i stort – från det hon ser omkring sig, såväl färger och former som naturen och växtriket, till människans inre styrka och kraft. Hennes verk påminner därtill om renässanskonstnärernas blomstermålningar och är inte sällan i en karaktäristisk färgskala.
  Grafiskt blad i exklusiv upplaga
  Malin Östlunds målningar skapas främst med oljefärg på duk och processas fram i många lager. Bourgogne moments är ett pigment print och säljs i en begränsad upplaga om 50 exemplar på Noagallery.se, där varje grafiskt blad är numrerat och signerat av konstnären. Storleken på motivet är 50 x 50 centimeter utan ram, respektive 60 x 60 centimeter med.

 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Walk home
2-7 arbetsdagar
fr. 1950 kr
Endast 6st kvar
New Bloom
2-7 arbetsdagar
fr. 2900 kr
Dreamer by Malin Östlund
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
Endast 7st kvar
Back to nature
2-7 arbetsdagar
fr. 3500 kr

Andra köpte även

Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska