Original
2-7 arbetsdagar

BLOCK 5

Endast 1st kvar
10000 kr
 
Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 100 x 100 x 4 cm
  Kategori: Original
  Teknik: Akryl
  Tillverkad på: Bomullsduk uppspänd på kilram
 • Produktbeskrivning
 • Jag ville skapa en känsla av djup och rymd genom att medvetet använda mig av linjetyngd, komposition och abstrakt färganvändning. Detta verk genomgick olika stadier som börjande med skisser och digitala färgutforskningar. Små gouache-målningar gjordes under processen, vilket till slut ledde till att det enda existerande originalverket skapades i akryl. Målningen ingår i en serie om fyra (Block 3-6, 2023) och slutfördes under hösten samma år. Jag hoppas att denna målning ska ge betraktaren en känsla av harmoni med stor frihet att tolka verket.Målningen är signerad på framsidan. 
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

BLOCK 03

Nyhet

Original
2-7 arbetsdagar
10000 kr
Abstract 4B

Nyhet

2-7 arbetsdagar
fr. 2300 kr
Beyond 2

Nyhet

Original
2-7 arbetsdagar
10000 kr
Abstract 1B

Nyhet

Original
2-7 arbetsdagar
10000 kr

Andra köpte även

Abborre
2-7 arbetsdagar
2850 kr
Bagaren
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Lemontree

Nyhet

2-7 arbetsdagar
800 kr
Logga in
Välj land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland