2-7 arbetsdagar

Bartender

Bästsäljande konstnärerEtablerade konstnärer
3000 kr
Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 45 cm x 60 cm
  Storlek inramad (B, h, d): 55 cm x 70 cm
  Upplaga: 250 numrerade och signerade exemplar
  Kategori: Grafiska blad
  Teknik: Litografi
  Tillverkad på: 300 grams papper
 • Produktbeskrivning
 • Iron. om ”Bartender”:
  ”The 'bartender' without 'art' is just 'bender'” står det på den lekfulla tavlan med namnet Bartender.
  – Detta konstverk kom till efter att jag hade fått i uppdrag att måla på en nattklubbsdörr i Stockholm, berättar konstnären Iron. Det blev en ordlek med det klassiska citatet ”The earth without art, is just eh” fast med en ny text för ändamålet. Jag gillar ordet ”bender” och fick i efterhand höra att det även betyder ”a wild drinking spree” vilket ju slumpade sig helt okej.

  – Min passion för att skapa tar sig i uttryck i allt jag gör. Själva skapandet är som en lek för mig, men uppdraget tar jag på stort allvar, säger Iron.
  Litografi i begränsad upplaga
  Med rötter från graffitin, beskriver Iron. gatukonsten som ett sätt att ta plats i det offentliga rummet. Hans egna verk, menar han, syftar till att kommentera samtiden och samhället. Hans ambition är att så ett frö och nå ut till betraktaren såväl som att skapa reflektion och perspektiv. Iron. har skapat fyra unika motiv för Noagallery.se, däribland Iron. och Miss Behave . Litografierna finns i en upplaga om 250 numrerade och signerade exemplar. Motiven går att köpa antingen med eller utan svart ram.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Peace and love
2-7 arbetsdagar
Kampanj
fr. 2550 kr fr. 3000 kr
Vildhjärta
2-7 arbetsdagar
fr. 3000 kr
Miss Fortune
2-7 arbetsdagar
fr. 3000 kr
Drömmar
2-7 arbetsdagar
fr. 3000 kr

Andra köpte även

Rocky på sofflocket
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
Bob Dylan
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Oh my garden
2-7 arbetsdagar
800 kr
Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska