Slutsåld

Barnasinnet

Bästsäljande konstnärerEtablerade konstnärer
650 kr
Antal: 
Slutsåld - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 50 x 50 cm
  Kategori: Print
  Teknik: Tryck
  Tillverkad på: 250 gr matt papper
 • Produktbeskrivning
 • Barnasinnet" av Karolina Palmér:
  Konstnären Karolina Palmér gillar kontraster och låter ofta konturer och detaljer vara skarpa medan resterande delar av verket är desto mer diffusa och abstrakta. - Jag älskar färgkombinationen i det här motivet, de mjuka, pastelliga nyanserna och de lite hårdare, mörkare tonerna tillsammans fortsätter hon.
  Signerat print:
  Karolina Palmérs konst har ett naivistiskt uttryck där färg och form är i fokus, för att inte tala om hennes figurer som är ett signifikant återkommande motiv bland verken.
  Inspiration till sina målningar hämtar hon ofta från vardagslivet i stort; när hon är ute och promenerar i naturen eller bläddrar i magasin och läser modereportage. Barnasinnet är ett signerat print av konstnären som säljs på Noagallery.se. Storleken på motivet är 50 x 50 centimeter. Ram ingår ej.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Right now
2-7 arbetsdagar
fr. 3500 kr
Shine on
Original
2-7 arbetsdagar
8900 kr
Endast 1st kvar
Insikter
Original
2-7 arbetsdagar
14900 kr
Endast 1st kvar
Tålamod
2-7 arbetsdagar
800 kr

Andra köpte även

Djurgården

Nyhet

2-7 arbetsdagar
3400 kr
I väntan på napp

Nyhet

2-7 arbetsdagar
3400 kr
Nisses vänner

Nyhet

2-7 arbetsdagar
3400 kr
Oh my garden
2-7 arbetsdagar
800 kr
Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska