2-7 arbetsdagar

Backstadge

Bästsäljande konstnärerEtablerade konstnärer
2800 kr
Antal: 
Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 48 x 56 cm
  Storlek inramad (B, h, d): 25 x 53 cm
  Upplaga: 54 numrerade och signerade exemplar
  Kategori: Grafiska blad
  Tillverkad på: Hahnemühle William Turner 310 gram
 • Produktbeskrivning
 • ”Backstadge” av Frank Olsson

  - Backstadge är ett grafiskt blad som ett av flera konstverk i Frank Olssons konstnärliga ådra. Konstnären Frank Olsson varvar måleri med skulptur vilket ger honom inspiration i båda riktningarna. Han har skapat flera konstverk, både skulpturer  och grafiska blad som säljs på NOA Gallery, botanisera och inspireras av hans fantastiska konst.

  Grafiskt blad i numrerad och signerad upplaga

  Backstadge är ett grafiskt blad skapat på åldersbeständigt syrafritt papper och finns i en upplaga om 54 numrerade och signerade exemplar. Bladet mäter 23 x 50 cm och säljs komplett med ram och passepartout, måttet är då 26 x 53 cm.

  Se alla tavlor av Frank Olsson här

 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Isabella
2-7 arbetsdagar
5200 kr
The Flying Tomato (Grön)
2-7 arbetsdagar
5800 kr
Black Jack
2-7 arbetsdagar
2400 kr

Andra köpte även

Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska