Slutsåld

Alla ska med

Etablerade konstnärer
3300 kr
Antal:

Slutsåld - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 60 x 50 cm
  Storlek inramad (B, h, d): 76 x 58 cm
  Upplaga: 90 numrerade och signerade exemplar
  Kategori: Grafiska blad
  Teknik: Pigment print
  Tillverkad på: German etching 310 gram
 • Produktbeskrivning
 • Alla ska med:

  Catrine Näsmark målar gärna motorcyklar, bilar, och hästar. Att hon dras till de motiven handlar om hästkrafter, kraften i motorerna och den frihetskänsla och styrka som motiven ger betraktaren. Catrine Näsmark äger själv en vacker, gammal bil som väcker uppmärksamhet när hon kör omkring.
  - Jag kan egentligen ingenting om motorer eller meka med gamla bilar, för mig handlar det om att jag måste få uttrycka mig och sprida glädje. Det handlar också om att våga ta plats.
  Grafiska blad i exklusiv upplaga
  Motivet är ett grafiskt blad, så kallat pigment print, av Catrine Näsmark och finns exklusivt på noagallery.se. Målningen Alla ska med finns i en begränsad upplaga på 90 ex, numrerad och signerad av konstnären.

 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Honey angels
2-7 arbetsdagar
fr. 3300 kr
Endast 8st kvar
Det är kurvan man vill åt
2-7 arbetsdagar
fr. 3300 kr
Endast 7st kvar
Mc Klubben Vitsippan
2-7 arbetsdagar
fr. 3300 kr
Endast 9st kvar

Andra köpte även

Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska