Original
Såld

All we need is love

Bästsäljande konstnärerEtablerade konstnärer
32000 kr

Antal:

Såld - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 80 x 80 cm
  Kategori: Original
  Teknik: Akryl
  Tillverkad på: Bomullsduk uppspänd på kilram
 • Produktbeskrivning
 • ”All we need is love" av Veronika Eriksson:
  Konstnären Veronika Erikssons passion för färg och form tar sig primärt uttryck i konsten men hon intresserar sig också för inredning vilken blir den röda tråden i Veronikas kreativa arbete. Hon hämtar ofta inspiration från musik och filmupplevelser men också från årstiderna och berättelser från hennes egna personliga möten.
  Om All we need is love berättar hon - "Hjärtat är livets symbol -kärleken och omtanken till varandra. Idag känns min målning All we need is love mer aktuell än någonsin. Vår värld kan och har kastatsomkull överk en natt och det kan hända oss alla. Vi behöver kärlek inte ondska och makt här i världen.All we need is love handlar om att stå upp för varandra, ge kärlek och omtanke till dina nära och kära, räck ut en hjälpande hand till den som behöver det".
  "All we need is love" är ett original på bomullsduk, uppspänd på kilram. Måttet på konstverket är 80 x 80 cm och levereras med äkthetsintyg.

 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Sailing
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
Heartlights
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
Manarola Vibes
Original
2-7 arbetsdagar
44000 kr
Endast 1st kvar
Captured by the sun
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr

Andra köpte även

Metropolis
2-7 arbetsdagar
650 kr
Oh my garden
2-7 arbetsdagar
800 kr
Frank Zappa
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Bob Dylan
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska