Original
Såld

Above with me

Bästsäljande konstnärerEtablerade konstnärer
48000 kr
Antal: 
Såld - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 100 x 150
  Kategori: Original
  Teknik: Akryl
  Tillverkad på: Bomullsduk uppspänd på kilram
 • Produktbeskrivning
 • ”Above with me" av Veronika Eriksson:
  Om konstverket Above with me berättar Veronika - Ibland behöver vi lyfta blicken, kliva ur vår comfort zone och tänka i andra banor än det inrutade liv vi lever vi. Se möjligheter istället för hinder, ta oss an nya utmaningar och våga ta klivet ut i vida världen fast det känns lite läskigt. Above with me handlar om att utmana oss själva och se möjligheter i livet istället för att tänka att det aldrig går avslutar Veronika.
  Konstnären Veronika Erikssons passion för färg och form tar sig primärt uttryck i konsten men hon intresserar sig också för inredning vilken blir den röda tråden i Veronikas kreativa arbete. Hon hämtar ofta inspiration från musik och filmupplevelser men också från årstiderna och berättelser från hennes egna personliga möten.
  "Above with me" Unikt original i akryl
  Above with me är ett original i akryl på bomullsduk. Verket mäter 100 cm x 150 cm och levereras uppspänd på kilram och med ett äkthetscertifikat.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Mommy to be
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
Satisfaction
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
Let the mystery be
Original
2-7 arbetsdagar
38000 kr
Endast 1st kvar
Den glömda staden
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr

Andra köpte även

Djurgården

Nyhet

2-7 arbetsdagar
3400 kr
Endast 6st kvar
I väntan på napp

Nyhet

2-7 arbetsdagar
3400 kr
Nisses vänner

Nyhet

2-7 arbetsdagar
3400 kr
Oh my garden
2-7 arbetsdagar
800 kr
Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska