Stäng
The Beatles, Sgt Pepper II
The Beatles, Sgt Pepper II
The Beatles, Sgt Pepper II
The Beatles, Sgt Pepper II

The Beatles, Sgt Pepper II

Per Siwmark
5 200 kr
Välj med eller utan ram:
Något gick fel, försök igen.
Fri frakt & fria returer Fri frakt & fria returer
Endast 10 exemplar kvar
Specifikation
Storlek:
61 cm x 61 cm
Storlek inramad:
74 cm x 74 cm
Upplaga:
25 numrerade och signerade exemplar
Teknik:
Pigment print
Kategori:
Grafiska blad
Tillverkad på:
Hahnemühle German Etching 310 gr

The Beatles, Sgt Pepper II:

Motivet The Beatles, Sgt Pepper II är ett konstverk i en serie med konst som hyllar kända musikikoner. Här syns legendariska The Beatles. Per Siwmark gör sina kollage genom att utgå från svartvita bilder innan han tecknar i datorn via olika ritverktyg. Efter det målar han, klipper ut och monterar som ett kollage tillsammans med olika bakgrunder.

Bakgrunderna är också tecknade på samma sätt och i många fall egentagna foton. Slutligen får bilderna ett antal olika ljuseffekter och andra effekter innan de trycks med pigmentbaserad färg på ett syrafritt konstpapper.

– Eftersom jag är stor musikälskare vill jag återge de musikprofiler som jag har följt sedan slutet av 50-talet. Profiler som för det mesta har satt prägel på människors liv berättar Per.

Grafiskt blad i begränsad upplaga

Per Siwmarks verk finns på Noagallery.se i en exklusiv, begränsad upplaga på 25 exemplar, signerade och numrerade. Motivet The Beatles, Sgt Pepper II är ett pigment print och finns att köpa med en speciellt utvald ram och inramad har den måttet 74 x 74 cm.

Se alla tavlor av Per Siwmark här