Stäng
Ariel
28 500 kr
Något gick fel, försök igen.
Fri frakt & fria returer Fri frakt & fria returer
Såld
Specifikation
Storlek:
95 cm x120 cm
Teknik:
Olja
Kategori:
Original
Tillverkad på:
Italiensk linneduk

” Ariel "av Christin Björk

- Namnet "Ariel" tog jag då det finns en s.k. ärkeängel och hennes namn sägs betyda Guds Lejon och är beskyddare av alla vilda djur.-  Hon står också för mod, kraft och självförtroende, helt enkelt allt det som ett vilt lejon besitter och som i människor alltid ger ett vackert glow.

- Ett glow som utstrålar ett lugn, men något du instinktivt samtidigt känner en stor respekt för. Denna tavla är även en drömbild av att få vara vän med ett vilt lejon. Och vem vet, en dag, kanske inte med klänning och kaninmask, men någon gång kanske jag får gå bredvid ett lejon avslutar Christin.

Unikt original i olja

Christins konstverk är en visulaisering av hennes inre tankar och sinnesstämningar som yttre erfarenheter och livet i sig ger henne.- I tankarna formas detta till motiv där djur ofta, likt en fabel, är med och levandegör min inställning till någon/något eller hur jag upplever en specifik situation säger Christin. -

Trots att jag målar föreställande motiv, om än med en surrealistisk ton, är det realistiska sekundärt, istället är det en känsla jag vill åt. En känsla som förklarar, lär mig och låter mig se och plocka fram humorn i en upplevelse, oavsett känslans ursprung säger Christin.

Ariel är ett unikt original skapad i olja på italiensk linneduk, konstverket mäter 95 x 120 cm.

Se alla tavlor av Christin Björk här