Original
Såld

Ariel

Bästsäljande konstnärerEtablerade konstnärer
28500 kr

Antal:

Såld - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 95 cm x120 cm
  Kategori: Original
  Teknik: Olja
  Tillverkad på: Italiensk linneduk
 • Produktbeskrivning
 • ” Ariel "av Christin Björk
  - Namnet "Ariel" tog jag då det finns en s.k. ärkeängel och hennes namn sägs betyda Guds Lejon och är beskyddare av alla vilda djur.- Hon står också för mod, kraft och självförtroende, helt enkelt allt det som ett vilt lejon besitter och som i människor alltid ger ett vackert glow.
  - Ett glow som utstrålar ett lugn, men något du instinktivt samtidigt känner en stor respekt för. Denna tavla är även en drömbild av att få vara vän med ett vilt lejon. Och vem vet, en dag, kanske inte med klänning och kaninmask, men någon gång kanske jag får gå bredvid ett lejon avslutar Christin.
  Unikt original i olja
  Christins konstverk är en visualisering av hennes inre tankar och sinnesstämningar som yttre erfarenheter och livet i sig ger henne.- I tankarna formas detta till motiv där djur ofta, likt en fabel, är med och levandegör min inställning till någon/något eller hur jag upplever en specifik situation säger Christin. -
  Trots att jag målar föreställande motiv, om än med en surrealistisk ton, är det realistiska sekundärt, istället är det en känsla jag vill åt. En känsla som förklarar, lär mig och låter mig se och plocka fram humorn i en upplevelse, oavsett känslans ursprung säger Christin.
  Ariel är ett unikt original skapad i olja på italiensk linneduk, konstverket mäter 95 x 120 cm.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Heeey!!!
2-7 arbetsdagar
fr. 2900 kr
Warrior
Original
2-7 arbetsdagar
36000 kr
Endast 1st kvar
Moment
Original
2-7 arbetsdagar
15000 kr
Endast 1st kvar
The Soultribe
Original
2-7 arbetsdagar
29500 kr
Endast 1st kvar

Andra köpte även

Rocky på sofflocket
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
Bob Dylan
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Oh my garden
2-7 arbetsdagar
800 kr
Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska