Stäng
Far away
Far away
Far away
Far away
Far away
Far away

Far away

Antonio Mora
19 000 kr
Något gick fel, försök igen.
Fri frakt & fria returer Fri frakt & fria returer
Endast 20 exemplar kvar
Specifikation
Storlek:
100 x 100 cm
Upplaga:
20 exemplar, numrerade och signerade på äkthetscertifikat på baksidan av tavlan
Teknik:
Glas
Kategori:
Grafiska blad
Tillverkad på:
6 mm härdat och järnfritt glas med upphängningsanordning

”Far away” av Antonio Mora

Antonio Moras kreativa och unika konst bottnar i hans kreativa process där han suddar ut gränserna mellan två eller flera bilder. – Jag blandar mänskliga ansikten med landskap, vegetation, sjöar, hav, arkitektoniska motiv osv. Far away är ett fantastiskt resultat av detta arbete och Antonios djärva collage placerar hans karaktärer i ett mystiskt parallellt universum, halvvägs mellan drömmen och verkligheten, detta resulterar i att betraktaren får nya känslor av ”hybrid karaktär”.

- Min originalitet ligger i fusionen, i att hitta kombinationer som framkallar mysterium. – Bilder som öppnar en spricka i vårt minne som gör att vi kan observera de varelser som bor i våra djupaste drömmar berättar konstnären Antonio Mora.

Konstverk på härdat glas med äkthetsintyg

Far away är ett konstverk skapat på 6 mm härdat och järnfritt glas som kallas för Optiwhite för optimal färgåtergivning. Ett järnfritt glas har ingen svag, grön ton utan är neutral och glasklar i färgen. Verket kommer med ett äkthetsintyg som är numrerat och signerat av konstnären. Måttet är 100 x 100 cm och vikten på verket är 15 kg.

Ca 3-4 v leveranstid.

Se alla tavlor av Antonio Mora här