Original
Såld

We are now passing Ursviken

Etablerade konstnärer
5900 kr / 4720 kr

Antal:

Såld - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 40 x 30 cm
  Storlek inramad (B, h, d): 40 cm x 40 cm x 5 cm
  Kategori: Original
  Teknik: Akryl
  Tillverkad på: Masonit med träram
 • Produktbeskrivning • ”We are now passing Ursviken” av Per Nylén

  – Det var länge sedan jag målade ett ensamt litet hus bredvid två stora, så nu var det dags igen, säger konstnären Per Nylén om tavlan We are now passing Ursviken. Ursviken ligger nära Skellefteå-älven och havet så det är därför som det blir blått. De inne i ”gulhuset” hälsar på kusiner och mostrar och fastrar som har hakat på repstegarna innan för ett kort besök.
  – En bekant, Olle Ljungström (numera avliden musiker, reds anm), sa vid ett tillfälle; ”Per, dina tavlor är som en 3-minutersfilm”, och det är lite så jag ser på dem, säger Per. Man vet inte hur människorna ser ut men det pågår alltid lite galna aktiviteter inne i husen. Eller bara tanken på att cykla på en repstege till grannen är ju svindlande. Och vad de gör med stegarna och hinkarna har jag ingen aning om.
  Unikt original – endast ett exemplar Pers tavelmotiv är oftast gåtfulla, suggestiva och fantasieggande hus. Han målar i de flesta fall på en mdf-skiva och snickrar till träramen själv. Riktigt stora tavlor målar han på duk. Mestadels med akrylfärg och tuschpenna, men ibland blir det även olja pastell. Paletten domineras av blå och orangea toner.
  – De senaste åren har jag använt mig av en iPad för att skapa, berättar Per. Det är något helt annat än att jobba med akrylfärg, men fy vad roligt. Det tar oftast längre tid att göra klar än en fysisk målning, konstigt men jättekul! Pers motiv The elevator just stopped Hanna är ett original i akryl och tusch på mdf-skiva som säljs på Noagallery.se. Storleken inramad är 40 x 40 centimeter.

 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Sture missade avfart 45 mot Kindgatan
Original
2-7 arbetsdagar
Kampanj
14400 kr 18000 kr
Endast 1st kvar
Ellens husbubblor är fyllda igen
Original
2-7 arbetsdagar
Kampanj
3120 kr 3900 kr
Endast 1st kvar
Robertsfors City
2-7 arbetsdagar
Kampanj
fr. 3120 kr fr. 3900 kr
The fishes from Risvattnet are on the loose again
2-7 arbetsdagar
Kampanj
fr. 3120 kr fr. 3900 kr

Andra köpte även

Bowl of Dreams III
2-7 arbetsdagar
Kampanj
fr. 2320 kr fr. 2900 kr
Frank Zappa
2-7 arbetsdagar
Kampanj
2720 kr 3400 kr
I väntan på napp
2-7 arbetsdagar
Kampanj
2720 kr 3400 kr
Fisktärna
2-7 arbetsdagar
Kampanj
fr. 1520 kr fr. 1900 kr
Endast 3st kvar
Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska