2-7 arbetsdagar

Trust in Red

2250 kr
Antal: 
Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 50 cm x 70 cm
  Upplaga: 100 numrerade och signerade exemplar
  Kategori: Grafiska blad
  Teknik: Pigment print
 • Produktbeskrivning
 • Susanne Åkeson Rosencrantz om "Trust in Red":
  "Målningen 'Trust in Red' sticker ut en aning om man jämför med mina andra verk. Jag tycker mycket om kontrasten mellan basen i det svartvita och de intensivt röda läpparna. Jag vill verkligen att man ska tolka tavlan på sitt eget sätt, men givetvis är det så att de röda läpparna symboliserar kärleken. Och kärleken har en förmåga att faktiskt övervinna allt. Den här tavlan passar hos alla som föredrar svartvitt, men röda läppar kan aldrig bli svartvita liksom kärleken. Vissa saker måste ha färg".
  Pigment print – begränsad upplaga om 100 ex
  "Trust in red" är en av Susanne Åkeson Rosencrantz populära tavlor som finns hos NOA Gallery. Kärleken är ett återkommande tema i hennes verk och tavlorna sprakar av färg och intensitet. Åkeson Rosencrantz målar alltid i akryl, med penslar, händer och knivar. Det här är ett pigment print i begränsad upplaga. Motivet är tryckt på syrafritt ålderbeständigt fine art papper i 100 procent bomull. Upplagan är begränsad till 100 signerade och numrerade exemplar. Storleken är 50 x 70 centimeter.

 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Tillsammans när skymningen faller
Original
2-7 arbetsdagar
10000 kr
Endast 1st kvar
Reflect You In My Energy
Original
2-7 arbetsdagar
Kampanj
20000 kr 26000 kr
Endast 1st kvar
Swing
2-7 arbetsdagar
3300 kr
Midsummer
2-7 arbetsdagar
2400 kr

Andra köpte även

Bowl of Dreams III
2-7 arbetsdagar
fr. 2900 kr
I väntan på napp
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska