Original
2-7 arbetsdagar

The truest true

Endast 1st kvar
Etablerade konstnärer
24000 kr

Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 60 cm x 40 cm
  Kategori: Original
  Teknik: Olja
  Tillverkad på: Canvas
 • Produktbeskrivning
 • ”The truest true ” av Liis Koger
  - Du kan vara en deltagare i ditt liv eller så leder du själv, tar ansvar och skapar. Jag har alltid velat bygga och skapa berättar den estniske konstnären Liis Koger. Konstverket The truest true för drömmarna till en blomstrande äng, en färgexplosion i orange. I Liis Kogers konst är ingenting omöjligt och inget är vad det ser ut att vara. Som abstrakt målare vill hon att betraktaren ska uppleva hennes process där man hela tiden ser nya saker. I hennes konstnärliga referenser hittar man både nutida vetenskapliga teorier, färglära, filosofi, klassiskt måleri och hon intresserar sig särskilt för hur människan påverkas av färger och konst.
  Unikt original i olja
  The truest true är ett original av Liis Koger som målar i både akryl och olja. Detta konstverk är skapat i olja på canvas och måttet är 60 cm x 40 cm. Konstverket finns i Stockholm för påseende om så önskas. Kontakta contact@noagallery.se för bokning.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

One moon is blossoming
2-7 arbetsdagar
fr. 2700 kr
Spring in Japan
2-7 arbetsdagar
fr. 2700 kr
How your childhood changes you
Original
2-7 arbetsdagar
24000 kr
Endast 1st kvar
Becoming one
2-7 arbetsdagar
fr. 2700 kr

Andra köpte även

Vildhjärta
2-7 arbetsdagar
fr. 3000 kr
Rocky på sofflocket
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
Freeedooom
2-7 arbetsdagar
Kampanj
520 kr 650 kr
Oh my garden
2-7 arbetsdagar
Kampanj
640 kr 800 kr
Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska