2-7 arbetsdagar

The Lavender Shirt

Endast 1st kvar
Etablerade konstnärer
2500 kr
Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 31 cm x 42 cm
  Storlek inramad (B, h, d): 42 cm x 53 cm
  Upplaga: 300 numrerade och signerade exemplar
  Kategori: Grafiska blad
  Teknik: Pigment print
  Tillverkad på: Hahnemühle Photo Rag 350 gram
 • Produktbeskrivning
 • The Lavender Shirt" av Amelie Hegardt
  "Jag har skapat The Lavender Shirt helt inspirerad av min egen klädstil", säger modeillustratören Amelie Hegardt. " Jag hade bilden på känn när jag kom till studion. Något gjorde att den kändes speciell. Jag satte på klassisk musik, skar upp papper i rätt format och började måla." Amelie Hegardt berättar att blus och skjorta är hennes favoritplagg och att hon mer än gärna hade ägt denna. "Konst har varit en viktig del av mitt liv. Jag är uppvuxen med bland annat porträtt av min mamma signerade Olga Cronstedt i hemmet, vilket har satt sina avtryck. Nu har vi, på min mans begäran, några av mina illustrationer på väggarna."
  Grafiskt blad i begränsad upplaga
  The Lavender Shirt är en av fyra modeillustrationer ur en serie skapad exklusivt för NOA Gallery i samarbete med Damernas Världs läsare och med anledning av Damernas Världs 80-årsjubileéum 2020. Syftet är att inspirera och erbjuda fantastisk konst att njuta av, länge. Det grafiska bladet är framtaget i en begränsad upplaga om 300 numrerade och signerade exemplar. Måttet är 26 x 33 centimeter. Med kompletterande ram mäter konstverket 42 x 53 centimeter.
  The Lavender Shirt säljs exklusivt hos NOA Gallery i exklusivt samarbete med Damernas Värld.

  Läs mer om Amelie Hegardt här
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Andra köpte även

Rocky på sofflocket
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
Oh my garden
2-7 arbetsdagar
800 kr
Frank Zappa
2-7 arbetsdagar
Kampanj
2890 kr 3400 kr
Freddie Mercury & David Bowie
2-7 arbetsdagar
Kampanj
2890 kr 3400 kr
Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska