2-7 arbetsdagar

Systerskap

2900 kr
Antal: 
Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 100 x 70 cm
  Upplaga: 30 numrerade och signerade exemplar
  Kategori: Grafiska blad
  Teknik: Pigment print
  Tillverkad på: Åldersbeständigt syrafritt fine art print 100% bomull
 • Produktbeskrivning
 • Susanne Åkeson Rosencrantz om "Systerskap":
  "Motivet 'Systerskap' föreställer två själar som plötsligt möts, med helt olika livsöden och förutsättningar i livet. Styrkan, tron och kärleken förde dem samman och under mötet med varandra inser de allt förutom skillnaden: de ser bara likheten, som är slående. Med motivet vill jag påminna oss alla om att stanna upp emellanåt och faktiskt se varandra och förstå vår styrka. Vi är alltid starkare tillsammans". ; ;
  Pigment print i begränsad upplaga om 30 exemplar
  Konstnären Susanne Åkeson Rosencrantz har skapat flera motiv för NOA Gallery, däribland "Systerskap". Kärleken är ett återkommande tema i hennes konst och tavlorna sprakar av färg och intensitet. Åkeson Rosencrantz målar alltid i akryl, med både penslar, händer och knivar. Detta verk är ett pigment print, tryckt på syrafritt åldersbeständigt fine art papper i 100 procent bomull. Upplagan är begränsad till 30 numrerade och signerade exemplar, men motivet "Systerskap" finns även som originalmålning i endast ett exemplar; här. Storleken på motivet är 100 x 70 centimeter.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Andra köpte även

Rocky på sofflocket
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
Oh my garden
2-7 arbetsdagar
Kampanj
640 kr 800 kr
Frank Zappa
2-7 arbetsdagar
Kampanj
2890 kr 3400 kr
Freddie Mercury & David Bowie
2-7 arbetsdagar
Kampanj
2890 kr 3400 kr
Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska