Original
2-7 arbetsdagar

Sexify

Endast 1st kvar
Unga talanger
27000 kr
Antal: 
Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 80 x 120 cm
  Kategori: Original
  Teknik: Akryl
  Tillverkad på: Canvasduk utspänd på kilram
 • Produktbeskrivning
 • "Sexify" är ett abstrakt konstverk skapat av Linus Rosen, utfört i akryl, som tar betraktaren med på en visuell resa. Verket fångar omedelbart uppmärksamheten genom sitt starka inslag av grönt. Denna färg symboliserar inte bara harmoni och växtlighet utan förmedlar också en känsla av vitalitet och energi.

  Den fascinerande kombinationen av rustic och modern struktur ger verket en dynamisk och intressant visuell kontrast. Genom att blanda olika texturer och former skapar konstnären en spännande komposition som utmanar betraktarens förväntningar.

  En känsla av dysterhet och gloriifiering genomsyrar verket. Betraktaren kan uppleva en dubbelhet i känslorna som väcks av verket, där den dysterhet som speglas kan tolkas som en påminnelse om den mänskliga sårbarheten och flyktighet, samtidigt som den glorifierande aspekten antyder en möjlighet till förändring och förnyelse.

  "Sexify" är en konstnärlig tolkning som går bortom det uppenbara och bjuder in betraktaren att utforska och tolka verket på ett personligt sätt. Genom att blanda färger, strukturer och känslor skapar Linus Rosen ett konstverk som inte bara tilltalar ögat utan också berör sinnesupplevelsen. Det är en visuell resa som utmanar betraktarens föreställningar och öppnar dörrarna till nya tankar och känslor.

  Sexify är ett original som säljs hos oss på NOA Gallery. Konstverket mäter 80 x 120 cm och är skapat i akryl. Obs, ram ingår ej.

 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Flowing Through
Original
2-7 arbetsdagar
25520 kr
Endast 1st kvar
Messed up
Original
2-7 arbetsdagar
23400 kr
Endast 1st kvar
Realm of possibility
2-7 arbetsdagar
fr. 5000 kr
Sad Desire
Original
2-7 arbetsdagar
26000 kr
Endast 1st kvar

Andra köpte även

Bowl of Dreams III
2-7 arbetsdagar
fr. 2900 kr
I väntan på napp
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Frank Zappa
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska