2-7 arbetsdagar

Robertsfors City

Etablerade konstnärer
3900 kr
Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 80 cm x 53 cm
  Storlek inramad (B, h, d): 85 cm x 58 cm
  Upplaga: 100 numrerade och signerade exemplar
  Kategori: Grafiska blad
  Teknik: Pigment print
  Tillverkad på: Syrafritt åldersbeständigt fine art papper i 100% bomull
 • Produktbeskrivning • ”Robertsfors City” av Per Nylén

  – Robertsfors City är ju där jag är uppvuxen berättar konstnären Per Nylén. –Den här målningen har vuxit fram under flera kvällars skapande, lite planlöst har det varit men mina tankar har hela tiden kretsat kring en stadsmiljö berättar Per vidare. Hans motiv är alltid lekfulla och som Olle Ljungström sa ”Per, dina tavlor är som en 3-minutersfilm”. – Det är precis så jag ser på dem säger Per.
  Grafiskt blad i begränsad upplaga Pers tavelmotiv är oftast gåtfulla, suggestiva och fantasieggande hus eller stadsmiljöer. Han målar i de flesta fall på en mdf-skiva och snickrar till ramen själv. Riktigt stora tavlor målar han på duk. Mestadels med akrylfärg och tuschpenna, men ibland blir det även olja pastell. Paletten domineras av blå och orangea toner.
  – De senaste åren har jag använt mig av en iPad för att skapa, berättar Per. Det är något helt annat än att jobba med akrylfärg, men fy vad roligt. Det tar oftast längre tid att göra klar än en fysisk målning, konstigt men jättekul! Pers motiv Robertsfors City, är som original målad med akrylfärg på duk. Den finns att köpa på Noagallery.se som pigment print i en exklusiv, begränsad upplaga om 100 exemplar. Vill du ha den inramad är måtten 85 x 58 centimeter, annars 80 x 53 centimeter. • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Cloud storage in Gumboda
2-7 arbetsdagar
fr. 1600 kr
The tallest building in Robertsfors
2-7 arbetsdagar
fr. 2000 kr
Åsele marknad år 2093
Original
2-7 arbetsdagar
7900 kr
Endast 1st kvar

Andra köpte även

Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska