Original
Såld

Present

Bästsäljande konstnärerEtablerade konstnärer
14000 kr

Antal:

Såld - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 50 c x 70 cm
  Kategori: Original
  Teknik: Olja
  Tillverkad på: Italiensk linneduk med olja och bladsilver
 • Produktbeskrivning
 • ”Present" av Christin Björk
  - När jag målar ansikten och ögon, som i detta fall konstverket Present, är det en närvaro jag söker i motivet berättar konstnären Christin Björk. – För på samma sätt som när du möter en annan person är det just en påtaglig närvaro som skapar en skönhet hos den andra och som gör att man själv blir lika påtagligt närvarande. – Något som alltid ger ett leende och en skön känsla när man skiljs åt säger Christin.
  Christins konstverk är en visualisering av hennes inre tankar och sinnesstämningar som yttre erfarenheter och livet i sig ger henne.- I tankarna formas detta till motiv där djur ofta, likt en fabel, är med och levandegör min inställning till någon/något eller hur jag upplever en specifik situation säger Christin. - Trots att jag målar föreställande motiv, om än med en surrealistisk ton, är det realistiska sekundärt, istället är det en känsla jag vill åt. En känsla som förklarar, lär mig och låter mig se och plocka fram humorn i en upplevelse, oavsett känslans ursprung säger Christin.
  Unikt original i olja
  Present är ett unikt original skapad i olja på italiensk linneduk, konstverket mäter 50 x 70 cm.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

I´m not tired
2-7 arbetsdagar
650 kr
Warrior
Original
2-7 arbetsdagar
36000 kr
Endast 1st kvar
Mr Cute
2-7 arbetsdagar
450 kr
The Soultribe
Original
2-7 arbetsdagar
29500 kr
Endast 1st kvar

Andra köpte även

Abborre
2-7 arbetsdagar
2850 kr
Bagaren
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Lemontree

Nyhet

2-7 arbetsdagar
800 kr
Logga in
Välj land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland