2-7 arbetsdagar

Ny dag gryr

Etablerade konstnärer
2900 kr
Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 61 x 47 cm
  Storlek inramad (B, h, d): 72 x 56 cm
  Upplaga: 100 numrerade och signerade exemplar
  Kategori: Grafiska blad
  Teknik: Pigment print
  Tillverkad på: Edition Etching Rag 310 gr
 • Produktbeskrivning
 • Ny dag gryr:
  Jonas Lundh skapar abstrakt konst med figurativa inslag och använder sig av förutom händerna såväl kartongbitar och trasor när han målar. Han lägger även stor vikt vid att betraktaren ska tolka hans målningar fritt utifrån färger och motiv, då han menar att storheten ligger i att bilden växer för varje ny tolkning den får.
  Grafiskt blad i begränsad upplaga
  Jonas Lundh är förutom konstnär även jazzmusiker och ser de båda uttrycksformerna som sammanlänkade. Han målar abstrakta motiv i akryl som utmärks av tomma ytor med inslag av mystik. Motivet Ny dag gryr är ett grafiskt blad som finns att köpa på Noagallery.se. Motivet är tryckt på Edition Etching Rag 310g gram, i en begränsad upplaga om 100 numrerade och signerade exemplar. Storleken är 61 x 47 centimeter utan ram respektive 72 x 56 centimeter med ram.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Bowl of Dreams I
2-7 arbetsdagar
fr. 2900 kr
Livets resa
2-7 arbetsdagar
fr. 2900 kr
Måndröm
2-7 arbetsdagar
fr. 2900 kr
Vägen hem
2-7 arbetsdagar
fr. 2900 kr

Andra köpte även

Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska