Original
2-7 arbetsdagar

Next Stage

Endast 1st kvar
Unga talanger
9000 kr
Antal: 
Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 80 cm x 80 cm
  Kategori: Original
  Teknik: Akryl
  Tillverkad på: Bomullsduk uppspänd på kilram
 • Produktbeskrivning
 • Konstverket "Next Stage" är en abstrakt temperamålning skapad av Linus Rosen. Det har en minimalistisk struktur med välstrukturerade, vågiga penseldrag i rött som utgör basen. Det röda steget lyfts fram genom en glittrande guldton, vilket ger en känsla av upphöjning och framsteg. Övergången från de röda nyanserna täcks delvis av brons på ena sidan och vitt på den andra. Hela kompositionen är inramad av en snygg, stilren svart canvas som bakgrund.

  Färgernas symbolik i de olika stegen kan tolkas på följande sätt: Den röda färgen symboliserar passion, energi och kraft, och representerar en startpunkt där något tar sin början. Genom användningen av guldtoner ges en känsla av rikedom, framgång och överflöd, vilket ger en känsla av att något högre eller mer värdefullt uppnås. Bronsfärgen representerar styrka, beständighet och ära, och täcker ena sidan av övergången, vilket symboliserar att möta utmaningar med mod och beslutsamhet. Vitt, å andra sidan, representerar renhet, klarhet och nya början, och täcker den andra sidan av övergången, vilket symboliserar att lämna det gamla bakom sig och omfamna det nya.

  Genom att kombinera dessa olika färger skapar konstverket "Next Stage" en visuell berättelse om förändring, utveckling och att ta steget mot något nytt och spännande. Det förmedlar en känsla av att fortsätta framåt i livet, att utmana sig själv och utforska nya möjligheter. Med sin stilrena komposition och användningen av färgsymbolik skapar konstverket en stark visuell närvaro och berör betraktaren på djupet.

  Next Stage är ett original som säljs hos oss på NOA Gallery. Konstverket mäter 80 x 80 cm och är skapat i akryl och tempera.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Sad Desire
Original
2-7 arbetsdagar
26000 kr
Endast 1st kvar
Fearless
Original
2-7 arbetsdagar
21000 kr
Endast 1st kvar
Open Heart
Original
2-7 arbetsdagar
25000 kr
Endast 1st kvar
Realm of possibility
2-7 arbetsdagar
fr. 5000 kr

Andra köpte även

Bowl of Dreams III
2-7 arbetsdagar
fr. 2900 kr
I väntan på napp
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Frank Zappa
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska