Original
Såld

Närhet

Etablerade konstnärer
48000 kr

Antal:

Såld - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 120 cm x 100 cm
  Kategori: Original
  Teknik: Mix Media
 • Produktbeskrivning
 • Närhet:

  Catrine Näsmarks arbete med pixlar i bilderna är ett sätt att tvinga betraktaren att backa, mer eller mindre, för att se vad motivet föreställer. Det blir ett sätt att dekonstruera bilden och också ett sätt att kunna spränga in budskap och mening med hjälp av mindre bilder i bilden. I detta motiv blir det tydligt att tanken om kärlek, närhet och sammansmältning kan innehålla så mycket mer än det man ser eller tror från början. Om tavlan säger hon:
  – Personlig upplevd händelse i livet. Jag lärde mig att inte ta saker för givet.


  Utvalda originalkonstverk
  Utvalda originalmålningar av Catrine Näsmark finns på noagallery.se. Målningen Närhet är skapad i mixed media med akrylfärg och inslag av collageteknik som ger intryck av stora pixlar och motivet är målat på en duk som är 120 X 100 centimeter. Målningen finns bara i ett enda exemplar.

 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Mc Klubben Vitsippan
2-7 arbetsdagar
fr. 3300 kr
Endast 9st kvar
Det är kurvan man vill åt
2-7 arbetsdagar
fr. 3300 kr
Endast 7st kvar
Honey angels
2-7 arbetsdagar
fr. 3300 kr
Endast 8st kvar

Andra köpte även

Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska