Original
Såld

My Red Little Pony

Etablerade konstnärer
14000 kr

Antal:

Såld - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 80 cm x 80 cm
  Kategori: Original
  Teknik: Mix Media
 • Produktbeskrivning
 • My red little pony:

  Catrine Näsmark målar gärna hästar, de kraftfulla djuren är ett av hennes återkommande teman. Här syns en ponny som är på väg ut ur den varma, röda bakgrunden med fart och kraft.
  - Jag är egentligen rädd för hästar, min pappa höll på med kapplöpningshästar men jag har aldrig varit någon hästtjej. För mig representerar hästen styrka, kraft - hästkrafter helt enkelt. Det är samma sak som jag bearbetar när jag målar bilar, motorcyklar eller atleter. Det är en kraft som jag behöver som konstnär och som jag vill förmedla i målningarna.
  Utvalda originalkonstverk
  Utvalda originalmålningar av Catrine Näsmark finns på noagallery.se. Målningen My Red Little Pony är skapad i mixed media med akrylfärg och inslag av collageteknik och pixlar och motivet är målat på en duk som är 80 X 80 centimeter. Målningen finns bara i ett enda exemplar.

 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Mc Klubben Vitsippan
2-7 arbetsdagar
fr. 3300 kr
Endast 9st kvar
Det är kurvan man vill åt
2-7 arbetsdagar
fr. 3300 kr
Endast 7st kvar
Honey angels
2-7 arbetsdagar
fr. 3300 kr
Endast 8st kvar

Andra köpte även

Frank Zappa
2-7 arbetsdagar
3400 kr
All you need is love
2-7 arbetsdagar
fr. 3800 kr
I väntan på napp
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Oh my garden
2-7 arbetsdagar
800 kr
Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska