Original
Såld

Moving on

24000 kr
Antal: 
Såld - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 100 x 150 cm
  Kategori: Original
  Teknik: Olja
  Tillverkad på: Bomullsduk uppspänd på kilram med en tunn svart trälist
 • Produktbeskrivning
 • Moving on" av Studio Edin:
  Konstnären Studio Edin målar främst verk med fokus på kvinnan, att fånga hennes sensualitet, mystik och styrka har blivit hans signum. Konstverket Moving on är inget undantag.
  Unikt original i olja och akryl på bomullsduk
  Moving on är ett unikt original i olja och akryl på bomullsduk som är uppspänd på kilram, kompletterad med en tunn svart trälist. Måttet är 100 x 150 cm.


 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Lady sunrise
2-7 arbetsdagar
1600 kr
Lady dancer
2-7 arbetsdagar
1600 kr
Lady vegas
2-7 arbetsdagar
1600 kr

Andra köpte även

Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska