Original
2-7 arbetsdagar

Messed up

Endast 1st kvar
Unga talanger
23400 kr
Antal: 
Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 80 x 120 cm
  Kategori: Original
  Teknik: Akryl
  Tillverkad på: Canvasduk uppspänd på kilram
 • Produktbeskrivning
 • Konstverket "Messed Up" är en abstrakt akrylmålning skapad av konstnären Linus Rosen.

  Detta verk har en tjock, centrerad färgtextur som kan beskrivas som kaosartad eller "messed up". Det som är vackert med detta verk är att de felaktiga färgerna framhävs av en stilren färgstruktur. Genom användningen av bruna och mörkgröna nyanser framträder det som har gått fel genom ett lysande lyster av limegrönt, rött och ännu mörkare gröna färger. Trots smärtan som de röda färgerna förmedlar har det som har gått fel också lyckats skapa nytt liv som växer fram från det mörkgröna som håller på att dö ut.

  "Messed Up" är en konstnärlig utforskning av motsättningar och kontraster. Genom att blanda kaos och ordning, fel och skönhet, skapar konstverket en spännande dynamik. Det påminner oss om att även när saker och ting verkar gå fel eller vara i obalans kan det finnas möjligheter till överraskande och vackra transformationer.

  Det tjocka och texturerade måleriet ger verket en taktil känsla och skapar en visuell rörelse i kompositionen. Den intensiva färgpaletten, med de lysande och mörkare nyanserna, ger en kraftfull visuell kontrast och förstärker det kaotiska uttrycket.

  "Messed Up" är en konstnärlig tolkning av kaos och förvandling. Det uppmanar betraktaren att reflektera över motsättningar och att se skönheten i det som kan vara ofullkomligt eller förvirrat. Genom detta verk uttrycker Linus Rosen en kreativ och djupgående undersökning av konstens möjlighet att omfamna det som är "messed up" och se det som en del av den mänskliga erfarenheten.

  Messed up är ett original som säljs hos oss på NOA Gallery. Konstverket mäter 80 x 120 cm och är skapat i akryl. Obs, ram ingår ej.

 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Relax and shoot

Nyhet

Original
2-7 arbetsdagar
15000 kr
Treasury of truth
Original
2-7 arbetsdagar
32000 kr
Realm of possibility
2-7 arbetsdagar
fr. 5000 kr
Refresch of mind
Original
2-7 arbetsdagar
25000 kr

Andra köpte även

Vildhjärta
2-7 arbetsdagar
fr. 3000 kr
I huvudet på Rocky
2-7 arbetsdagar
fr. 2500 kr
Freeedooom
2-7 arbetsdagar
Kampanj
520 kr 650 kr
Oh my garden
2-7 arbetsdagar
Kampanj
640 kr 800 kr
Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska