Original
2-7 arbetsdagar

Little Red Riding Hood (original)

Endast 1st kvar
28000 kr

Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 100 x 130 cm
  Tillverkad: 2019
  Kategori: Original
  Teknik: Akryl , Olja
  Tillverkad på: Duk
 • Produktbeskrivning
 • Little Red Riding Hood (original):
  – Det här verket är min surrealistiska tolkning av sagan om Rödluvan, därav titeln Little Red Riding Hood. Målningen är även en "systermålning" till My Big Mirror som är ett verk i samma stil, tillika en tolkning av en (annan) saga. Mina udda, fantasifigurer är ett återkommande motiv bland flera av mina målningar, som har kommit att bli ett varumärke för min konst och inte bara i mina tolkningar.
  Unikt original i olja och akryl – endast ett exemplar
  Tony Nilssons skapandeprocess handlar om att följa instinkt framför logik; en experimentell process där han testar eller snarare känner sig fram, kanske ångrar sig och ångrar sig igen, och framför allt låter kreativiten flöda fritt vilket är kärnan i hans skapande. Till skillnad från många andra konstnärer, känner han sig därför inte helt bekväm med att placeras i ett fack utan föredrar att vara fri att skapa på sitt eget sätt, oavsett hur det tar form. Little Red Riding Hood (original) är ett originalverk och finns bara i ett enda exemplar som säljs på Noagallery.se. Storleken på målningen är 100 x 130 centimeter.

  Alla som köper ett original av Tony Nilsson får som gåva hela Tonys frimärksserie som innehåller Dalaphant, Lovers, Raven och The Fox (värde 3.960 kr), alla finns att beskåda bland Tony Nilssons konstverk.
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Kalle Zebra
Original
2-7 arbetsdagar
58000 kr
Endast 1st kvar
She came from Madrid, just a crazy kid
Original
2-7 arbetsdagar
28000 kr
Endast 1st kvar
Dalamoose
2-7 arbetsdagar
990 kr

Andra köpte även

Frank Zappa
2-7 arbetsdagar
3400 kr
All you need is love
2-7 arbetsdagar
fr. 3800 kr
I väntan på napp
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Oh my garden
2-7 arbetsdagar
800 kr
Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska