Original
Såld

Ledning

Etablerade konstnärer
5200 kr

Antal:

Såld - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 39 cm x 28 cm
  Storlek inramad (B, h, d): 50 cm x 40 cm
  Kategori: Original
  Teknik: Akvarell
  Tillverkad på: Langton Daler Rowney AKvarellpapper
 • Produktbeskrivning
 • ”Ledning” av Niklas Gustafsson:
  - Hovarna smattrar och skapar ett dånande ljud runt hela löpararenan berättar konstnären Niklas Gustafsson om sitt konstverk Ledning.- Ledarhästens skygglappar skapar fokus åt uppgiften och resulterar i en marginell ledning för ledarparet fortsätter han. Niklas Gustafssons fantastiska akvarellmålningar för tankarna till de miljöer han avporträtterar, ofta naturmiljöer, pampiga stadsmiljöer och i vissa fall marina teman.

  Unikt original i akvarell
  Niklas Gustafsson har skapat Ledning, ett original i akvarell. Konstverket mäter 39 cm x 28 cm i bladmått och levereras inramad med vit passepartout och svart tunn ram i måttet 50 cm x 40 cm. Originalet är målat på Langton Daler Rowney Akvarellpapper, ett högkvalitativt akvarellpapper med mycket hög åldersbeständighet
 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

Stockholms stadshus
Original
2-7 arbetsdagar
9800 kr
Endast 1st kvar
Passage
Original
2-7 arbetsdagar
9800 kr
Endast 1st kvar
Strömgatan
Original
2-7 arbetsdagar
18000 kr
Endast 1st kvar
Fiskaren
2-7 arbetsdagar
fr. 2700 kr

Andra köpte även

Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska