Original
2-7 arbetsdagar

HUMORAL PATHOLOGY

Endast 1st kvar
9800 kr
Antal: 
Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 55 x 46 cm
  Kategori: Original
  Teknik: Blandteknik
 • Produktbeskrivning
 • Bakgrund och inspiration för tavlan:

  Den humoralpatologiska teorin är uppbyggd kring hur kroppens element och funktioner ska förhålla sig till varandra för att människan ska upprätthålla god hälsa. Hos den friska människan måste det råda en balans mellan kroppens primära kvaliteter (värme, köld, våthet och torrhet). Om denna balanspunkt rubbas genom att någon kvalitet förekommer i större eller mindre utsträckning än normalt, medför detta ohälsa.

  Sjukdomsuppfattning och behandling grundar sig på läran om de fyra vätskorna (latin humor). Var och en av kroppsvätskorna antogs alltså ha en kombination av två egenskaper, vilka hänförde sig till temperatur och fuktighetsgrad. Sålunda var den gula gallan varm och torr, den svarta gallan kall och torr, slemmet kallt och fuktigt, blodet varmt och fuktigt. Om den normala proportionen mellan kroppsvätskorna rubbades, uppkom ett patologiskt tillstånd där någon av de nämnda egenskaperna kom att överväga.

  Fredrik Beckman "HUMORAL PATHOLOGY":

  Fredrik Beckman målar främst abstrakt konst, oftast i akryl precis som med konstverket HUMORAL PATHOLOGY Fredriks konstverk är ofta färgexplosioner, konstverk som tar för sig och som skapar glädje och nyfikenhet.

  Unikt original i akryl på duk.

  HUMORAL PATHOLOGY är ett unikt original i akryl och sprayfärg på duk som mäter 55 x 46 cm. Konstverket är uppspänt och bara att hänga upp efter leverans.

 • FAQ
  • Fri frakt
   Leverans sker med Postnord och är kostnadsfri inom Sverige. Normal leveranstid är mellan 2 - 7 vardagar. Vill du handla av oss och få leveransen till utlandet mailar du till oss på kundservice@noagallery.se och berättar vad du är intresserad av samt din adress så återkommer vi med kostnaden för frakt till utlandet.
  • Fria byten & returer

   Fria returer och återbetalning

   På noagallery.se har vi fria returer. Som konsument har du rätt till 14 dagars ångerrätt från den dagen du tar emot din order, enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Det innebär att du har rätt att ångra ditt köp genom att meddela NOA Gallery det inom 14 dagar från mottagandet av den beställda produkten (ångerfristen). När vi har tagit emot och godkänt din retur betalas dina pengar tillbaka till samma konto du betalade med, vilket sker senast inom 14 dagar från meddelande om utövande av ångerrätt. Klarna skickar även en uppdaterad faktura på e-post till dig.

  • Säker betalning
   Genom Klarna kan du använda en mängd olika betalningsalternativ och du kan vara säker på en säker hantering. 
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

ETHNICOLOR 1.2
Original
2-7 arbetsdagar
8900 kr
SILVER TAPESTRY 1.0
Original
2-7 arbetsdagar
10200 kr
WIRE
Original
2-7 arbetsdagar
8300 kr
EXPLODING WOODS
Original
2-7 arbetsdagar
8200 kr

Andra köpte även

Logga in
Välj språk
sweden Svenska europe Engelska norway Norska