2-7 arbetsdagar

Heeey!!!

Bästsäljande konstnärerEtablerade konstnärer
2900 kr
Antal:

Lägg i kundvagnen
2-7 arbetsdagar - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 50 cm x 70 cm
  Storlek inramad (B, h, d): 60 cm x 80 cm
  Upplaga: 90 numrerade och signerade exemplar
  Kategori: Grafiska blad
  Teknik: Pigment print
  Tillverkad på: Hahnemühle German Etching 310 g
 • Produktbeskrivning
 • ”Heeey!!!”av Christin Björk
  - Heeey!!! Visualiserar det som jag så ofta i mina motiv tycker om att skapa en bild av, dvs den fina balansgången mellan en inre kraft och ett inre lugn, kontra en yttre kraft och ett yttre kaos berättar konstnären Christin Björk. Jag fascineras av komplexiteten och hanteringen av dessa två komponenter.
  - Och just detta motiv är en visualisering av den coolhet och lugn som så påtagligt känns när någon med integritet kraftfullt kan säga ifrån på ett ödmjukt sätt. – Som sagt, komplext. Men allas vår Greta Thunberg är bra på detta, att med värme och kärlek ryta ifrån så det fladdrar i tinningarna på mottagarna. – Hatten av för den kraften.
  Christins konstverk är en visualisering av hennes inre tankar och sinnesstämningar som yttre erfarenheter och livet i sig ger henne.- I tankarna formas detta till motiv där djur ofta, likt en fabel, är med och levandegör min inställning till någon/något eller hur jag upplever en specifik situation säger Christin. - Trots att jag målar föreställande motiv, om än med en surrealistisk ton, är det realistiska sekundärt, istället är det en känsla jag vill åt. En känsla som förklarar, lär mig och låter mig se och plocka fram humorn i en upplevelse, oavsett känslans ursprung säger Christin.
  Grafiskt blad i numrerad och signerad upplaga
  Heeey!!! är ett grafiskt blad i en numrerad och signerad upplaga om 90 exemplar, skapat av konstnären Christin Björk och som säljs exklusivt hos NOA Gallery. Mått på bladet är 50 x 70 cm, kompletterad med ram mäter konstverket 60 x 80 cm.
 • FAQ
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

I´m not tired
2-7 arbetsdagar
650 kr
Amor
2-7 arbetsdagar
fr. 2900 kr
Everything is ok
2-7 arbetsdagar
650 kr
Namaste
2-7 arbetsdagar
fr. 2900 kr

Andra köpte även

Tålamod
2-7 arbetsdagar
800 kr
Frank Zappa
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Cykeltur
2-7 arbetsdagar
3500 kr
Bruce Springsteen på Ullevi 1985
2-7 arbetsdagar
Kampanj
1432 kr 1790 kr
Endast 2st kvar
Logga in
Välj land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland