Original
Såld

Granån, half the way to Ånäset i presume?

Etablerade konstnärer
16000 kr

Antal:

Såld - Fri frakt & fria returer
 • Specifikationer
 • Storlek (B, h, d): 40 x 30 cm
  Storlek inramad (B, h, d): 122 cm x 85 cm x 5 cm
  Kategori: Original
  Tillverkad på: MDF med träram
 • Produktbeskrivning

 • ”Granån, half the way to Ånäset i presume?” av Per Nylén
  – Det byggs i Granån så det knakar för en stor släkt som behöver mycket utrymme och cykelavstånd. Riktig rustika byggen i tegel och gran, säger konstnären Per Nylén om tavlan Granån, half the way to Ånäset i presume?.
  – En bekant, Olle Ljungström (numera avliden musiker, reds anm), sa vid ett tillfälle; ”Per, dina tavlor är som en 3-minutersfilm”, och det är lite så jag ser på dem, säger Per. Man vet inte hur människorna ser ut men det pågår alltid lite galna aktiviteter inne i husen. Eller bara tanken på att cykla på en repstege till grannen är ju svindlande. Och vad de gör med stegarna och hinkarna har jag ingen aning om.
  Unikt original – endast ett exemplar Pers tavelmotiv är oftast gåtfulla, suggestiva och fantasieggande hus. Han målar i de flesta fall på en mdf-skiva och snickrar till träramen själv. Riktigt stora tavlor målar han på duk. Mestadels med akrylfärg och tuschpenna, men ibland blir det även olja pastell. Paletten domineras av blå och orangea toner.
  – De senaste åren har jag använt mig av en iPad för att skapa, berättar Per. Det är något helt annat än att jobba med akrylfärg, men fy vad roligt. Det tar oftast längre tid att göra klar än en fysisk målning, konstigt men jättekul! Pers motiv Granån, half the way to Ånäset i presume? är ett original i akryl och tusch på mdf-skiva som säljs på Noagallery.se. Storleken inramad är 122 x 82 x 5 centimeter.

 • FAQ
Frakt: Klass 1

Se fler konstverk

M and H the black one
Original
2-7 arbetsdagar
7900 kr
Endast 1st kvar
Can you see Allans house?
2-7 arbetsdagar
fr. 1600 kr
Tomas glutamatdiet är över nu
Original
2-7 arbetsdagar
18000 kr
Endast 1st kvar

Andra köpte även

Pannkakstårta i bersån

Nyhet

2-7 arbetsdagar
3500 kr
Cykeltur

Nyhet

2-7 arbetsdagar
3500 kr
Lille Findus balanserar

Nyhet

2-7 arbetsdagar
3500 kr
Bagaren
2-7 arbetsdagar
3400 kr
Logga in
Välj land
sweden Sverige europe EU norway Norge finland Finland